Pesulapalvelut pitkällä kokemuksella Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä
pesulan palvelut

Vuodesta 2001 palvellut Malmin Pesula Oy tarjoaa monipuoliset ja tehokkaat pesulapalvelut Vantaalla sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Pesemme osaavasti ja oikeaoppisesti niin tekstiilit kuin kalusteetkin. Meiltä saat kätevää avaimet käteen -palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on paljon yrityksiä sopimusasiakkaina.

 

Tutustu palveluihimme ja kerro, minkälaisia pesulapalveluja tarvitset!

Verhojen pesut vaivattomasti

Yrityksemme on erikoistunut verhojen pesuun avaimet käteen -periaatteella. Voit siis luottaa siihen, että hoidamme koko prosessin alusta loppuun.

 

Otamme verhot alas, pesemme ne ja ripustamme ne takaisin paikoilleen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia pesuprosessin yksityiskohdista.

 

Käytössämme on ajanmukaiset pesukoneet, jotka pesevät kaikenlaiset tekstiilit tehokkaasti mutta hellävaraisesti tekstiilin pintaa kuluttamatta. 

 

Ota siis yhteyttä pesulaamme ja tilaa meiltä verhojen pesut!

Yhteystiedot

Kalusteiden pesupalvelua asiakkaan tiloissa

Malmin Pesula Oy tarjoaa kalusteiden pesupalvelua suoraan asiakkaan tiloissa. Tämä on kätevä vaihtoehto niille, jotka haluavat pitää kalusteensa puhtaina ja hyvin hoidettuina ilman tarvetta siirtää niitä pesupaikalle. Asiakkaat voivat siis nauttia palvelusta vaivattomasti omassa ympäristössään.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kalusteiden pesusta tai pyydä suoraan tarjousta!

Pyydä tarjousta

Pesemme tehokkaasti niin matot kuin työvaatteetkin

Etsitkö pesulaa, joka pesee osaavasti arvokkaan maton? Tarvitsetko pesulaa, joka hoitaa yrityksesi työvaatteiden säännöllisen pesun? Käänny luottavaisin mielin Malmin Pesula Oy:n puoleen.

 

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu myös matto- ja nahkapesut sekä säännöllinen työvaatepesu. Asiakkaat voivat täydellisesti luottaa yrityksemme kykyyn huolehtia erilaisista tekstiileistä ja materiaaleista.

 

Mikäli haluat kysyä lisää palveluistamme tai pesulamme toiminnasta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai lähettämällä sähköpostia. Palvelemme sinua mahdollisimman nopealla aikataululla.

Kysy palveluista